Μουσική & ΧορόςΠολιτισμός

Βασίλης Καρράς: Η αγάπη του για το Κοκκινοχώρι Καβάλας – Τα τελευταία χρόνια στη φάρμα του

1.1kviews

Στην φάρμα του στο Κοκκινοχώρι Καβάλας περνούσε τα τελευταία χρόνια της ζωής του ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής Βασίλης Καρράςκάνοντας πραγματικότητα την επιθυμία του να δημιουργήσει έναν επίγειο παράδεισο στον τόπο που γεννήθηκε.

Για τη ζωή που είχε δημιουργήσει στη γενέτειρά του ο ερμηνευτής είχε μιλήσει στον τηλεοπτικό σταθμό του ΑΝΤ1 τονίζοντας πως τόσο «η δουλειά του τραγουδιστή, όσο και η δουλειά του αγρότη είναι σκληρές».

«Όταν αγαπάς αυτό που κάνεις και ποιότητα βγάζεις και ωραίο προϊόν» είχε δηλώσει ο ίδιος.

Στο αγρόκτημά του στο Κοκκινοχώρι, που βρίσκεται στους πρόποδες του Παγγαίου, ο τραγουδιστής παρήγαγε τα δικά του προϊόντα και ζούσε από την πώλησή τους.

Η «Φάρμα Καρρά», όπως την ονόμασε, ξεκίνησε τη δεκαετία του 2000 σε μια προσπάθεια να διατηρηθούν τα παραδοσιακά προϊόντα και στοχεύοντας σε νέες καλλιέργειες για την περιοχή.

Δείτε τη συνέντευξη του Βασίλη Καρρά για τη φάρμα του (στο 18′)

ΠΗΓΗ https://www.cnn.gr/

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.