Κοινωνία

Αρχαιρεσίες για το ΔΣ στον Σύλλογο Ναυτικών Κεφαλληνίας “Νίκος Καββαδίας”

145views

ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ (ΕΚΛΟΓΕΣ) ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

Προς τους Συναδέλφους Ναυτικούς, Μέλη του Συλλόγου μας.

Σύμφωνα με το καταστατικό του Συλλόγου, πρέπει να γίνουν αρχαιρεσίες, λόγω συμπλήρωσης τριετίας, για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Αποφασίστηκε από το Δ.Σ οι αρχαιρεσίες αυτές να διεξαχθούν ταχυδρομικά, προς διευκόλυνση των μελών.

Όσοι εκ των μελών είναι ταμειακά εν τάξει και επιθυμούν να συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιο, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, μέχρι 10 Δεκεμβρίου 2023, είτε μεταβαίνοντας στο γραφείο του συλλόγου (Δευτέρα και Τετάρτη από ώρας 10:30 έως 12:00), είτε ταχυδρομικώς στην διεύθυνση «Αν. Τρίτση 50, Αργοστόλι – 28100», είτε τηλεφωνικώς στο τηλέφωνο 6937359943.

Οι αρχαιρεσίες θα διεξαχθούν από 20 Ιανουαρίου μέχρι 29 Φεβρουαρίου 2024.

Οι ταμειακά εν τάξει συνάδελφοι, μέλη του Συλλόγου, θα λάβουν το ψηφοδέλτιο μαζί με τις σχετικές οδηγίες και φάκελο αποστολής με προπληρωμένο ταχυδρομικό τέλος, που θα τον αποστείλουν στη διεύθυνση που θα αναγράφεται στον φάκελο (ταχυδρομική θυρίδα που θα νοικιαστεί γι’ αυτόν τον σκοπό).

Μετά το τέλος της ψηφοφορίας η εκλεγμένη, από το Δ.Σ., εφορευτική επιτροπή θα προβεί στην καταμέτρηση των ψηφοδελτίων.

Η συμμετοχή σας, είναι ζωτικής σημασίας για να παραμείνει ο Σύλλογος ζωντανός, για να μην εξαφανιστεί η έννοια «ναυτικός» από την κάποτε Ναυτομάνα Κεφαλονιά, για να δυναμώσει η φωνή μας, φτάνοντας ως τις διάφορες «κορυφές» με την εφημερίδα μας «ΘΑΛΑΣΣΑ», που δεν πρέπει να χαθεί.

Περιμένουμε πλήρη συμμετοχή…

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ναυτικών Κεφαλονιάς «ΝΙΚΟΣ ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ».

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.