Πολιτισμός

Απόψε στο Θαλασσόμυλο τα εγκαίνια της Έκθεσης της BOJANA DIMITRIJEVIC “Φυσαλίδες”

198views

Απόψε στο Θαλασσόμυλο στις 8.00μμ, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της Έκθεσης της BOJANA DIMITRIJEVIC.

Διάρκεια: 4 & 5/9.

Συνδιοργάνωση, Δήμος Αργοστολίου.

 

Η Bojana Dimitrijević είναι Σέρβα ενδυματολόγος, σχεδιάστρια μόδας και ζωγράφος. αποφοίτησε από τη Σχολή Εφαρμοσμένων Τεχνών και Σχεδιασμού του Βελιγραδίου και ειδικεύτηκε στη σχεδίαση σκηνικών κοστουμιών και μοντέρνων ενδυμάτων, υπό την καθοδήγηση της καθ. Ljiljana Žegarac. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας καλλιτέχνης από το 2004, μέλος του Συλλόγου Καλλιτεχνών Εφαρμοσμένων Τεχνών και Σχεδίου της Σερβίας.

Όλα αυτά τα χρόνια, εργάστηκε κυρίως ως ενδυματολόγος για την τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Ως σχεδιάστρια μόδας, έχει συνεισφέρει σε πολλές σερβικές και σλοβενικές εταιρείες μόδας για παιδιά.

Επιδιώκοντας να αναπτύξει περαιτέρω τους ελληνο-σερβικούς πολιτιστικούς και καλλιτεχνικούς δεσμούς, η Bojana ξεκίνησε και ίδρυσε την Ελληνο-Σερβική Αποικία Τέχνης.

 

Τμήμα Πολιτισμού Δήμου Αργοστόλιου

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.