Πολιτική

Απορρίφθηκε από ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ η τροπολογία του ΚΚΕ για τη μονιμοποίηση των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών!

111views

Απορρίφθηκε από ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ η τροπολογία του ΚΚΕ για τη μονιμοποίηση των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών!

 

Απαράδεκτο! Απορρίφθηκε από την κυβέρνηση της ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, η τροπολογία του ΚΚΕ για τη μονιμοποίηση των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών!

Τη Δευτέρα στην Ολομέλεια της Βουλής συζητήθηκε και ψηφίστηκε το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τα μουσεία. Στη συζήτηση αυτού του νομοσχεδίου εντάχθηκε και η πρόταση τροπολογίας του ΚΚΕ με θέμα «Μονιμοποίηση όλων των νεοδιόριστων δόκιμων εκπαιδευτικών που έχουν συμπληρώσει 2ετή ευδόκιμη δοκιμαστική υπηρεσία».

Ανάμεσα στις 68.039 λέξεις των πρακτικών της Ολομέλειας από τις τοποθετήσεις όλων των κομμάτων, εκτός ΚΚΕ, επιβεβαιώνεται ότι δεν ειπώθηκε τίποτα, δεν στηρίχθηκε από κανένα κόμμα αυτή η αναγκαία τροπολογία! Τρανταχτή απόδειξη πως ότι και να λένε, συμφωνούν στο κύριο: Στον απόλυτο έλεγχο και την ομηρία των εκπαιδευτικών!

Μοναδική εξαίρεση το ΚΚΕ, που μέσω του βουλευτή του Γ. Δελή τοποθετήθηκε ως εξής:

«Θα κλείσω, κύριε πρόεδρε, με ένα σημαντικό γεγονός με αφορμή και τη δεύτερη τροπολογία που καταθέτει το Κόμμα μας λέγοντας το εξής: Για δέκα, δεκαπέντε χρόνια με μια βαλίτσα στο χέρι γύρισαν τα σχολεία όλης της χώρας, έζησαν το άγχος και την αβεβαιότητα και την αγωνία της αβεβαιότητας πολλοί, νέοι άνθρωποι άλλωστε, στερήθηκαν τις οικογένειές τους και τα παιδιά τους. Κάποια στιγμή, λοιπόν, και μετά από σκληρούς αγώνες 25.000 από αυτούς διορίστηκαν και είπαν “επιτέλους, ανασάναμε”. Κι όμως, έρχεται η κυβέρνηση και τι τους λέει; Τους λέει: Δεν μου αρκεί που δουλέψατε τόσα χρόνια στην Εκπαίδευση. Δεν μου αρκεί που διοριστήκατε με τον ΑΣΕΠ. Πρέπει να μας αποδείξετε ξανά και ξανά ότι κάνετε για εκπαιδευτικοί και γι’ αυτό πρέπει να σας κρίνουμε για μία ακόμη φορά με την αντιδραστική αξιολόγηση φυσικά και την αξιολόγηση αυτή την ξεκινάω από εσάς εκβιάζοντάς σας -αυτή είναι η λογική της κυβέρνησης- ώστε αυτή να περάσει μετά και στους υπόλοιπους εκπαιδευτικούς.

Πρόκειται για αίσχος! Πρόκειται για μια ιταμή πρόκληση της κυβέρνησης!

Μονιμοποιήστε, λοιπόν, τώρα όλους αυτούς τους εκπαιδευτικούς που εσείς άλλωστε διορίσατε. Δεχθείτε και εφαρμόστε την τροπολογία του ΚΚΕ».

Να, λοιπόν, ποιος είναι ο πραγματικός φίλος των εκπαιδευτικών

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.