ΚοινωνίαΠολιτισμός

Αποκριάτικη εκδήλωση του Πολιτιστικού συλλόγου «Το Ριφόρτσο» την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου

123views

Πρόσκληση

Ο πολιτιστικός σύλλογος «Το Ριφόρτσο» Κεφαλληνίας και Ιθάκης σας προσκαλεί την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 19.00  στο Δημοτικό θέατρο Αργοστολίου στην αποκριάτικη εκδήλωση του, όπου θα παρουσιαστούν:

Αποκριάτικοι και ευρωπαϊκοί χοροί από την χορευτική ομάδα του «Ριφόρτσο» , το χορευτικό συγκρότημα του Ληξουρίου «Φιοριτούρα» και τον πολιτιστικό σύλλογο « Ο Βάλσαμος».

Το ντοκιμαντέρ “Κεφαλονίτικα και Θιακά Καρναβάλια ” του Γιώργου Μεσσάρη και Διονύση Φωκά, που θα μας “ταξιδέψει” στο χρόνο, από την πρώτη επίσημη καταγραφή καρναβαλιού το 1888 μέχρι τους καταστρεπτικούς σεισμούς του 1953.

Η θεατρική παράσταση «Κεφαλονίτικος σατιρικός γάμος» που θα πραγματοποιηθεί από την θεατρική ομάδα του «Ριφόρτσο» σε συνεργασία με τις θεατρικές ομάδες του Δήμου Αργοστολίου και τη συμμετοχή κανταδόρων από τη Λειβαθώ. Σκηνοθεσία Σταύρος Παπαδάτος.

Θα ακολουθήσει Κεφαλονίτικο κέρασμα στο φουαγιέ του θεάτρου.

Σας περιμένουμε

Είσοδος ελεύθερη

Διοργάνωση  Πολιτιστικός, Ιστορικός , Λαογραφικός σύλλογος «Το Ριφόρτσο» Κεφαλληνίας και Ιθάκης – Δήμος Αργοστολίου.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.