Κοινωνία

Αποκλειστικό: Πέντε θανάτους τροφίμων από COVID στο Δημοτικό Γηροκομείο Αργοστολίου αποκάλυψε η έρευνα των Αρχών -Τι λέει τώρα η κα Άννα Ζαπαντη;

1.6kviews

Τελικά η επιμονή της παράταξης “Δήμος Αργοστολίου παρών και μέλλον” με επικεφαλής το Νίκο Ανουσάκη να χυθεί άπλετο φως για το τι ακριβώς έγινε στο δημοτικό γηροκομείο Αργοστολίου κατά την περίοδο της πανδημίας αποδίδει αποτελέσματα.

Κατόπιν λοιπόν των ερωτημάτων που έθεσε στις αρμόδιες Αρχές το στέλεχος της παραπάνω παράταξης και γνωστός δικηγόρος Μάκης Παπαναστασάτος πιστοποιήθηκε από την έρευνα που είναι σε εξέλιξη πως πέντε τρόφιμοι του δημοτικού γηροκομείου Αργοστολίου απεβίωσαν λόγω COVID 19.

Το ερώτημα που προκύπτει αβίαστα πλέον είναι για ποιο λόγο η πρόεδρος του ιδρύματος Άννα Ζαπαντη κρατούσε μυστικό ένα τόσο σημαντικό γεγονός και για ποιο λόγο δεν ενημέρωσε την τοπική κοινωνία για τα συμβάντα παρότι προκαλείτο δημοσίως.

Η σιωπή δεν είναι πάντα χρυσός και τώρα η κα Άννα Ζαπαντη καλείται να απαντήσει στις αρμόδιες Αρχές για τις συνθήκες θανάτου των πέντε τροφίμων και τι ακριβώς συνέβαινε στο δημοτικό γηροκομείο Αργοστολίου.

Πάντως από φωτογραφίες με φωτογένεια της προέδρου πάμε “καλά”, αν φρόντιζε να μην “κάνει πάρτι” και ο κορωνοιος μέσα στο γηροκομείο θα ήταν καλύτερα.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.