Πολιτική

Αποκαλύπτουμε την “παράταξη – φάντασμα” του Παρίση – Παρωδία συνδυασμού, με ονόματα χωρίς πολιτική εμβέλεια, ετοιμάζει ο παλαίμαχος πολιτικός του νησιού μας κι έχει να πέσει πολύ γέλιο!

1.1kviews

Κι όμως ο παλαίμαχος Αλέκος Παρίσης “δεν το βάζει κάτω” και προσπαθεί να στήσει , παρά την γενική ιλαρότητα που προκαλεί η σχετική προσπάθεια, μία παρωδία συνδυασμού , με ονόματα χωρίς πολιτική εμβέλεια ή βαρύτητα , που ενδέχεται να τον ακολουθήσουν λόγω κάποιων “υποχρεώσεων” του παρελθόντος.

Αποκαλύπτουμε λοιπόν σήμερα την “παράταξη – φάντασμα ” του Παρίση με τα απομεινάρια της κάποτε κραταιάς “IΣΧΥΡΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ” ” που πλέον είναι ένας τίτλος – σφραγίδα αφού όλα σχεδόν τα ιδρυτικά και κορυφαία στελέχη έχουν αποχωρήσει: Υπαρχηγός και νούμερο δύο των “καταλοίπων Παρίση” θα είναι φυσικά ο άνθρωπος που στέκεται νύχτα- μέρα στον πλευρό του και που τον φροντίζει δηλαδή ο Άγγελος Κωνσταντάκης με βοηθητικό του τον Λια τον Κουρκουμέλη. Επίσης το “ναι” στον βετεράνο Αλέκο έχει πει κι ο κουμπάρος του Μπάμπης Κουρκουμέλης κι ένας συμμαθητής του Παρίση , συνταξιούχο του Δημοσίου, που ασχολείται πλέον με τις καλές τέχνες.

Η… “μεγάλη προσχώρηση ” στα “κατάλοιπα Παρίση” για την οποία πανηγυρίζουν είναι ο Σάκης Κατσούρης που το 2019 είχε στηρίξει τον Μιχαλάτο ενώ ως “πνευματικός καθοδηγητής” του όλου εγχειρήματος έχει αναγορευθεί ο Σπύρος Γασπαρινάτος. Παράλληλα ο γερόλυκος Παρίσης πιέζει ασφυκτικά δύο γιατρούς που είχε βοηθήσει στο παρελθόν να ανακοινωθούν ως υποψήφιοί του αλλά αυτοί, πονηροί όντες, του λένε να “ανακοινώσει τους πρώτους είκοσι” να δουν αν έχει σοβαρά στελέχη και μετά θα του πουν το “ναι”.

Τέλος ο κορμός της “παράταξης – φάντασμα”, καθώς ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί κανείς υποψήφιός της, θα είναι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο Παρίση , άνθρωποι από το το συνεργείο του Άγγελου Κωνσταντάκη όπως και κάτι κουμπάροι του Άγγελου.

Μιλάμε δηλαδή για κανονικά πολιτικό “καραβάνι” της παρακμής αν σκεφτούμε ότι όλο το παραπάνω εκφυλισμένο σκηνικό θα είναι υπό τον τίτλο της “ΙΣΧΥΡΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ” της μεγάλης δηλαδή παράταξης που κάποτε συνίδρυσαν και μετείχαν οι : Σπύρος Ματιάτος , Βαγγέλης Κεκάτος ,Παναγής Φιλίππου , Διονύσης Λυκούδης , Διονύσης Κοκόσης, Γιάννης Λυκούδης, Νίκος Παπαδάτος, Σπυρονικόλας Σολωμός, Γιώργος Τζωρτζάτος, Αθηνά Αυγουστάτου, Παναγής Βανδώρος , Γεράσιμος Παπαναστασάτος , Σαββας Σαββαόγλου , Νίκος Μενάγιας , Νίκος Ανουσάκης και τόσοι άλλοι με διαγνωσμένη και αποδεδειγμένη εκλογική εμβέλεια που έφεραν τα γνωστά μεγάλα ποσοστά και τις σπουδαίες νίκες.

Είναι θλιβερό λοιπόν που ένα πρόσωπα ,που έγραψε ιστορία στην τοπική πολιτική σκηνή, όπως ο Παρίσης καταντάει “σκιά του εαυτού του” μόνο και μόνο επειδή δεν μπορεί να πει “όχι” σ΄ αυτούς που σήμερα εκμεταλλεύονται την αδυναμία του.

Θα άξιζε άλλη μεταχείριση ο Αλέκος Παρίσης αλλά κάποιοι προφανώς βάζουν τα μικροσυμφεροντά τους πανω απ΄όλα…

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.