Κοινωνία

Αποδόθηκαν στο ARK τα πρώτα χρήματα από τις πωλήσεις του βιβλίου του Γιάννη Βαρούχα (βίντεο)

227views
 
Αποδόθηκαν στο ARK τα πρώτα χρήματα από τις πωλήσεις του βιβλίου του Γιάννη Βαρούχα

Την 1η του Οκτώβρη επισκεφτήκαμε το ζωοφιλικό καταφύγιο στο Αργοστόλι, το ARK, προκειμένου να μεταφέρουμε στους ανθρώπους του τα πρώτα χρήματα από τις πωλήσεις των αντιτύπων του βιβλίου «Άγγελοι επί γης».

Όπως είχαμε ενημερώσει κατά την παρουσίαση του βιβλίου στο Αργοστόλι, στις 17 Αυγούστου 2022, τα έσοδα των πωλήσεων που αφορούν τα πνευματικά δικαιώματα του συγγραφέα θα αποδίδονται στο Animal Rescue Kefalonia το οποίο προσφέρει σημαντικό έργο στην κοινότητα.

Δοθείσης της ευκαιρίας, θέλουμε να ενημερώσουμε για τη νέα παρουσίαση του βιβλίου, αυτήν τη φορά στο Ληξούρι, από την Ιακωβάτειο Βιβλιοθήκη το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στις 7.00μμ στο Μουσείο Ληξουρίου.

Η Μαρίνα και η Τζόις μας ενημέρωσαν ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για το βιβλίο από εθελόντριες και εθελοντές που έρχονται απ’ το εξωτερικό για να βοηθήσουν το ARK. Λόγω του ότι το βιβλίο είναι δίγλωσσο (Ελληνικά και Αγγλικά), ο Σκατζούπης έχει τη δυνατότητα να ταξιδεύει στο εξωτερικό και να διαβάζεται σε πολλές χώρες της Ευρώπης. Μέχρι στιγμής το βιβλίο μας έχει ταξιδέψει στο Βέλγιο, την Αγγλία, τη Γερμανία, την Ολλανδία και την Αυστρία!

Ευχαριστούμε όλους τους συμπολίτες μας για την υποστήριξη σε αυτήν την προσπάθειά μας καθώς και για τα ιδιαίτερα θετικά σχόλια αυτών που διάβασαν το βιβλίο τα οποία μας δίνουν μεγάλη δύναμη και χαρά.

Συνεχίζουμε με αισιοδοξία και σας περιμένουμε όλες και όλους στο Μουσείο Ληξουρίου το Σάββατο, 8 Οκτώβρη, στις 7.00μμ σε μία ακόμη γιορτή της κοινωνικής προσφοράς, της ζωοφιλίας και της αλληλεγγύης.

Γιάννης Βαρούχας

Το βιβλίο «Άγγελοι επί γης» διατίθεται από τα τοπικά βιβλιοπωλεία αλλά και από τη «γιαγιά» του Σκατζούπη, την Ειρήνη, στο κατάστημα Έρτσος στην οδό Σιτεμπόρων.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.