Ορθοδοξία

Απάντηση στις φασιστικές ιδεολογίες είναι μόνο η ψήφος στο ΚΚΕ

164views

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΨΗΦΟΣ ΣΤΟ ΚΚΕ

 

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο οργανωτικός γραμματέας της Ν.Ε. Κεφαλονιάς – Ιθάκης του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και πρόεδρος του σωματείου των Δημοτικών υπαλλήλων, Παναγής Βλάχος, δημοσιοποιεί στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης τις φασιστικές και εμετικές απόψεις του επενδυμένες με παλαιάς κοπής αντικομμουνισμό.

Το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, που σε παλαιότερη δημόσια ανάρτησή του εκθειάζει δημόσια τον εγκληματία χρυσαυγίτη Κασιδιάρη ότι «δέρνει υπέροχα» την Λιάνα Κανέλλη, παίρνει ξανά θέση απόλυτα συμβατή με τα φασιστικά του ιδεώδη και για το αποτρόπαιο έγκλημα με θύμα τη νεαρή γυναίκα στην Κω.

Η παραπάνω τοποθέτηση αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι η σοσιαλδημοκρατία και ο φασισμός πάνε χέρι – χέρι, καθώς έχουν κοινή στρατηγική υπηρέτησης του απάνθρωπου καπιταλιστικού συστήματος. Η ταύτισή τους στην αντικομμουνιστική ρητορική, είτε αυτή εκφράζεται μέσω της επίσημης θέσης της Ε.Ε. είτε με χοντροκομμένο και αυριανιστικό τρόπο, μια θέση έχει: στον κάλαθο των αχρήστων της ιστορίας!

 

Τ.Ε. Κεφαλονιάς και Ιθάκης του ΚΚΕ

Αργοστόλι 23/6/2023

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.