Πολιτική

ΑΝ.Α.Σ.Α : Είμαστε περήφανοι για όσα υπερασπιστήκαμε. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για ισχυρή Περιφέρεια, βιώσιμη ανάπτυξη και ευημερία στον τόπο μας.

159views

ΑΝ.Α.Σ.Α : Είμαστε περήφανοι για όσα υπερασπιστήκαμε. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για ισχυρή Περιφέρεια, βιώσιμη ανάπτυξη και ευημερία στον τόπο μας.

09/10/2023

Οι εκλογές της 8ης Οκτωβρίου για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων έφεραν ως διεκδικητές τις παρατάξεις «Ιόνια Εποχή» και «Ιόνιο δυνατά κάθε νησί ψηλά», οι οποίες και θα αναμετρηθούν την ερχόμενη Κυριακή για την ανάδειξη της νέας Περιφερειακής Αρχής.

Η παράταξη μας η ΑΝ.Α.Σ.Α περιορίστηκε στην τρίτη θέση.

Τα συνολικά αποτελέσματα οδηγούν σε μια σαφή άνοδο της επιρροής των συντηρητικών δυνάμεων που έρχεται σε συνέχεια ανάλογων αποτελεσμάτων των τελευταίων  βουλευτικών εκλογών. Αυτή η τάση δεν κατέστη δυνατόν να ανατραπεί παρά την μεγάλη και συγκινητική προσπάθεια των 83 στελεχών της ΑΝ.Α.Σ.Α που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.

Στην εξέλιξη αυτή συνέβαλε ασφαλώς η άρνηση μιας ευρύτερης προοδευτικής συνεργασίας και εκλογικής σύμπραξης την οποία εις μάτην επεδίωξε η ΑΝ.Α.Σ.Α.

Η ΑΝ.Α.Σ.Α πορεύτηκε σε όλη την προεκλογική περίοδο υπερασπιζόμενη τα τοπικά και λαϊκά συμφέροντα, στηριγμένη σε αρχές και ιδέες που έχουν στην προμετωπίδα τους την δημοκρατία και την πρόοδο, το συλλογικό έναντι του ατομικού.

Έδωσε τίμιο αγώνα σέ όλα τα επίπεδα και κινήθηκε με τον ελάχιστο προϋπολογισμό.

Είμαστε περήφανοι για όσα υπερασπιστήκαμε. Ευχαριστούμε τις χιλιάδες των συμπολιτών ανδρών και γυναικών που μας εμπιστεύτηκαν, που πίστεψαν σε μάς, που βρήκαν την δύναμη να πάνε κόντρα στο ρεύμα.

Στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο που θα προκύψει η ομάδα των εκλεγμένων συμβούλων της ΑΝ.Α.Σ.Α θα συνεχίσει την προσπάθεια για ισχυρή Περιφέρεια, για βιώσιμη ανάπτυξη, για ευημερία με ευτυχισμένους ανθρώπους.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΡΧΩΝ
ΑΝΑΣΑ για τα Ιόνια Νησιά

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.