Πολιτική

Αντ. Γεωργόπουλος: Αλέκο Παρίση σου έχει μείνει μόνο το 20% της πραγματικής “ΙΣΧΥΡΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ”- Μην χρησιμοποιείς έναν τίτλο που δεν σου ανήκει πια

264views

Αλέκο Παρίση η ιστορική και πραγματική “ΙΣΧΥΡΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ” ήταν μία ομοσπονδία πολιτικών ομάδων προσωπικοτήτων της τοπικής κοινωνίας (του ενιαίου Δήμου Κεφαλονιάς ) στην οποία εσύ ηγήθηκες πετυχημένα επί σειρά ετών (όταν ήσουν “στα φόρτε σου”)…Αυτή η μεγάλη πολιτική παράταξη, όπως την γνωρίσαμε όλοι, δεν υπάρχει πια καθώς σημαντικό και στρατηγικό τμήμα της αποχώρησε και δεν μετέχει πια σε αυτό που έχει καθιερωθεί ως “υπολείμματα Παρίση” και που θέλει να κατέλθει ως αστείος σχηματισμός στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου . Και για να είμαι συγκεκριμένος πως μπορείς αγαπητέ Αλέκο να ισχυρίζεσαι πως εκπροσωπείς αυτή την στιγμή τον τίτλο “ΙΣΧΥΡΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ” όταν σε αυτή πλέον δεν μετέχουν οι Νίκος Ανουσάκης , Νίκος Παπαδάτος , Σπυρονικόλας Σολωμός , Γεράσιμος Παπαναστασάτος , Αθηνά Αυγουστάτου , Γιώργος Τζωρτζάτος , Αντώνης Κατσιγιάννης , Ανδρέας Μαρκαντωνάτος , Γιώργος Καλιτσουνάκης, Κατερίνα Αλεξανδρή , Μαρίνα Μηνιάτη, Αλέξης Μοσχονάς, Παναγής Κόκκολης και τόσοι άλλοι , Κι αυτά στα γράφω εγώ , ο Αντώνης Γεωργόπουλος , που είμαι ιδρυτικό στέλεχος της παλιάς κι αληθινής “ΙΣΧΥΡΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ¨ και που μετείχα σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις από το 2010 μέχρι και το 2019 .Μην κρύβεσαι άλλο Αλέκο , όλοι το ξέρουν πια…Σου έχει μείνει μόνο το 20% της πραγματικής “ΙΣΧΥΡΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ”κι αν λέω ψέματα εξέδωσε τώρα επίσημη ανακοίνωση με το ποιά από τα γνωστά στελέχη της παλιάς “ΙΣΧΥΡΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ” θα κατέλθουν με σένα επικεφαλής!!!! τον Οκτώβριο του 2023. Προσοχή : Όχι ποιοί σε αγαπούν , ποιοί σε εκτιμούν , ποιοί σου έχουν υποχρέωση , ποιοί θα έλθουν απλά σε μια εκδήλωση π.χ. στο ξενοδοχείο “GRANDE” για “πολιτικό μνημόσυνο” . Ανακοίνωσε τους “περίφημους” 70 υποψηφίους σου με φωτογραφία και σχετική δήλωση για τις εκλογές ώστε να δούμε πόσοι από αυτούς ανήκαν στην αληθινή “ΙΣΧΥΡΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ” αλλά και πόσοι έχουν πολιτική οντότητα.

ΥΓ. Πάντως για το νέο αστείο πολιτικό σχήμα σου μπορεί να υπάρξουν ωραία ονόματα όπως “¨ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ” ή “ΝΟΣΤΑΛΓΙΚΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ”!!!

Γεωργόπουλος Αντώνιος, Ιδρυτικό στέλεχος και πρώην δημοτικός σύμβουλος της κανονικής “ΙΣΧΥΡΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ” και νυν στέλεχος της παράταξης “Δήμος Αργοστολίου : Παρόν και Μέλλον ” με επικεφαλής τον Νίκο Ανουσάκη

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.