Αθλητισμός

Αντωνάτος Γιώργος: Το KEFALONIA BASKETBALL CAMP έχει να προσφέρει πολλά

503views

ΑΝΤΩΝΑΤΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΤΟ KEFALONIA BASKETBALL CAMP ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ

Φέτος το καλοκαίρι ο Α. Σ. Κεφαλληνιακός δίνει την ευκαιρία στα παιδιά του νησιού μας αλλά και σε παιδιά που βρίσκονται στην Κεφαλονιά τη περίοδο αυτή, ανεξαρτήτου ομάδας, να ¨χορτάσουν¨ μπάσκετ!!! Το μπάσκετ θα είναι η μοναδική δραστηριότητα του KBC.

Βελτίωση ατομικής τεχνικής, αντίληψης, ασκήσεις συνεργασίας , διαγωνιστικά παιχνίδια θα είναι ο βασικός άξονας, του προπονητικού προγράμματος του coach Κωστίδη και Ματιάτου.  

Επιπλέον τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για θέματα διατροφής και διαχείρισης καθώς και πρόληψης αθλητικών τραυματισμών από τη διατροφολόγο κυρία Γερασιμάτου Χρυσάνθη, και τον φυσιοθεραπευτή κύριο Βαρτελάτο Γεράσιμο αντίστοιχα.

Πιστεύουμε ότι ένα τέτοιου είδους camp , που εστιάζει αποκλειστικά στο άθλημα που αγαπάμε, είναι κάτι που έλειπε απ την πόλη μας, και η πραγματοποίηση του θα δώσει ευκαιρία στα παιδιά που αγαπούν το μπάσκετ, όχι μόνο να βελτιωθούν σ αυτό αλλά και να περάσουν όμορφα, αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες και γνώσεις.

Ο χώρος διεξαγωγής θα είναι το Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου και όλοι οι συμμετέχοντες εκτός από σνακς και νερά που θα έχουν στην διάθεσή τους κατά την διάρκεια των προπονήσεων, θα πάρουν αναμνηστικά μπλουζάκια και διπλώματα.

Από Τρίτη 28/6 just basketball !!!!!! Σας περιμένουμε !

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.