Πολιτική

“Ανοιχτό άδειασμα” από την ΟΝΝΕΔ Κεφαλονιάς κι Ιθάκης στον Παναγή Καππάτο-Δεν πάτησε κανένα από τα στελέχη της στην εκδήλωση του!

474views

Είναι γεγονός ότι η ΟΝΝΕΔ Κεφαλονιάς κι Ιθάκης είναι από τις πλέον πολυπληθείς και δραστήριες στην Ελλάδα με έντονη κοινωνική δράση. Είναι επίσης γεγονός πως με τον δικό του απίθανο τρόπο να βάζει τους πάντες απέναντι ο βουλευτής Παναγής Καππάτος έχει εξαγριώσει τα στελέχη της τοπικής ΟΝΝΕΔ σε βαθμό που κανένα από τα στελέχη της δεν πάτησε το πόδι του στην προεκλογική του εκδήλωση δίνοντας ηχηρό μήνυμα και δημιουργώντας ισχυρούς προβληματισμούς.

Δια της απουσίας τους έλαμψαν η Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ελβίρα Σταθάτου , η αντιπρόεδρος Δήμητρα Θεοδωρακάτου , οι Πρόεδροι του Αργοστολίου Ιουλία Γάσπαρη , της Παλικής Αλιβιζάτου Έρη, της Σάμης Σωτήρης Γάσπαρης και την Ιθάκης Νότα Δούκα ενώ αίσθηση έκανε και η “χτυπητή” απουσία του Νικηφόρου Κουλουμπή, του “πρωτεργάτη” της ΟΝΝΕΔ στα νησιά μας .

Από την άλλη προφανώς ο κ. Καππάτος δεν ασχολείται ιδιαίτερα με την βάση της τοπικής Νέας Δημοκρατίας καθώς θεωρεί πως θα κατορθώσει να επανεκλεγεί με την στήριξη που του δίδει αφειδώς ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος που έκανε έντονη την παρουσία του στην εκδήλωση του Καππάτου κουβαλώντας “για μπούγιο ” ανθρώπους όπως κι ο ίδιος , άσχετους κι εχθρικούς προς την Νέα Δημοκρατία, όπως για παράδειγμα τον Νικόλα Βαλλιανάτο και τον Σπύρο Σαμούρη . Για να δούμε τι θα πει κι η κάλπη;

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.