ΑθλητισμόςΠολιτική

Ανδρέας Μαρκαντωνάτος: Τελείως ανίκανοι Τσιλιμιδός και Διονύσης Μινέτος-Η Περιφέρεια “τους ξελάσπωσε” για τα γήπεδα μπάσκετ του Αργοστολίου

368views

Σε οξεία κριτική εις βάρος των Αντιδημάρχων του Μιχαλάτου Γιώργου Τσιλιμιδού και Διονύση Μινέτου προέβη το στέλεχος της παράταξης του Νίκου Ανουσάκη “Δήμος Αργοστολίου: Παρόν και Μέλλον” Ανδρέας Μαρκαντωνάτος τους οποίους ξεκάθαρα θεωρεί παντελώς ανίκανους φέροντας ως παράδειγμα την αποκατάσταση των γηπέδων μπάσκετ στο Αργοστόλι.

Ας δούμε όμως αναλυτικά την ανάρτηση του Ανδρέα Μαρκαντωνάτου:

Ατελή μελέτη Δήμου.
Απαράδεκτα αχάριστοι οι κύριοι αντιδήμαρχοι Τσιλημιδος και Μινέτος;?.(απέναντι στην Περιφέρεια;) (ανεύθυνοι απέναντι στους πολίτες; )
Πώς είναι δυνατόν να βγάζει ο κ. Τσιλιμηδος ανακοίνωση ότι δεν μπορούν τα παιδιά και ομάδες να παίξουν ακόμη γιατί το έργω της περιφέρειας δεν έχει τελειώσει ακόμα. (Υπονοούμενα ότι αργεί κιόλας?)
Αντί να ζητάτε συγνώμη από τούς πολίτες που βάλατε τη ζωή τούς σε κίνδυνο ;
Αντί να ζητάτε συγνώμη που για 2 δύο χρόνια αφήσατε χωρίς γήπεδο μπάσκετ όλοι την περιοχή του Αργοστολίου?;
Αντί να πείτε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Περιφέρεια πού έντρομος προφανώς ο Δήμαρχος μπροστά στην ανικανότητα σάς πού θέσατε σε κίνδυνο την ζωή πολιτών, έτρεξε στην Αντί περιφέρεια να αναλάβει την ευθύνη γιατί προφανώς δεν έχει εμπιστοσύνη σε κανένα αντιδήμαρχο… ; (φένεται καθαρά στο ότι όλες τής υπεύθυνες αρμοδιότητες τής έχει κρατήσει για των εαυτό του.; )
Και φυσικά δεν ζητάει συγνώμη ούτε ο κύριος υπεύθυνος για τήν καθυστέρηση 2 δύο ετών ο Μινετος για 2 δύο λόγους, ανάλαβε να κάνει μια στοιχειώδη μελέτη μπάσκετ… με της εργασίες πού χρειάζεται για ανακατασκευή του χώρου;
Για να αναλάβει η Περιφέρεια έξοδα, ευθύνη, επίβλεψη και κατασκευή, κ.τ.λ. ; σωστά; άρα έχεις υποχρέωση να πεις ευχαριστώ στον κ. Τραυλό; και ιδικά όταν η ευθύνη είναι δικιά σου γιατί η μελέτη είναι ανεπαρκής και επικίνδυνη; σωστά;
Και φυσικά χωρίς καμία αίσθηση ευθύνης αντί για συγνώμη στους πολίτες και ευχαριστώ στην Περιφέρεια σαν σύγχρονος (Βρουτος) έτρεξε στο ραδιόφωνο και κατηγόρησε την Περιφέρεια για να καλύψει ότι είναι υπεύθυνος για την καθυστέρηση…
Η δε Περιφέρεια ζήτησε από το Δήμαρχο να συμβάλει στην πλήρη αποκατάσταση του εδάφους (σωστά ; ) για να κερδίσουν χρόνο? Και ο Δήμαρχος για δεύτερη φορά έντρομος από την ανικανότητα των αντιδημαρχων αρνητέ για να τους προστατεύσει προφανώς για να μην βρεθούν προφανώς προεκλογική περίοδο για παρατεταμένες διακοπές σε 1 ένα πέντε αστέρια ξενοδοχείο που ξέρω στην περιοχή Κορυδαλλού.
Όλοι η ιστορία άρχισε εδώ και κάποια χρόνια όταν αγνοούσαν διαμαρτυρίες πολλών… για τα χάλια όλων των αθλητικών χώρων του Δήμου ( μηδενική συντήρηση επισκευή επί 2 δύο και Χρόνια )και αυτού!!! Ώσπου ένα πρωί βρέθηκε η λέμη τόμος στο δάπεδο… μόνο την τελευταία μέρα είχαν παίξει εκεί ίσως και περισσότερα από 100 άτομα, μόνο από την οικογένεια μού 2 άτομα. Αν είχε συμβεί μερικές ώρες πριν θα ζητούσατε συγνώμη πού σε σκότωσα…;
Υ.Γ.
Αμέσως μετά την πτώση και το κίνδυνο πού διατρέχουν όσοι πάνε στους αθλητικούς χώρους επισκέφθηκα την Περιφέρεια μήπως και αν ζητούσαμε επίσημα, ( από κράτος, υπηρεσίες, εισαγγελέα, κ.τ.λ.) την αφαίρεση των αθλητικών χώρων από των συγκεκριμένο Δήμο… για λόγους έκτακτης ανάγκης. Εκεί ο κύριος Τραυλός προς τιμήν του επειδή είναι σχεδόν αδύνατο αυτό που πρότεινα μου ανέλυσε ότι μπορεί να αναλάβει όλο το έργο εκτός τής μελέτης λόγω του φόρτου εργασίας λόγω Ιανού .
Και ομολογώ ότι από εκείνη τη μέρα άλλαξα τη στάση μου γενικός σε όλους τούς αθλητικούς χώρους του Δήμου σε αθέατη υποστήριξη για να προχωρήσουμε σε ανακατασκευή όλων αυτών αν ήταν δυνατόν. Και σίγουρα τούς έχει βοηθήσει πολύ και η δημόσια παρουσίαση προβλήματα-λύσης κ.τ.λ. του κυρίου Ιγκλεση .

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.