Πολιτική

Ανάρτηση και πρόταση Παναγιώτη Ιγγλέση για τη δημοτική Αγορά Αργοστολίου

332views

ΚΤΗΡΙΑΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ-ΠΑΡΑΛΙΑΣ.

Η δημοτική παράταξη “παρόν και μέλλον “αποβλέπει αφενός στην ικανοποίηση πολιτων-επιχειρησεων προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες…και αφετέρου στον ορθολογισμό προτάσεων/διεργασιών.. έχοντας σκοπό η παράταξη να γίνεται καλύτερη και ταυτόχρονα με προτάσεις να κάνει και τους άλλους καλύτερους!!

Με γνώμονα τα πιο πάνω προβαίνει σε κριτικές για να υπάρξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα διορθώνοντας αστοχίες…

1.Η παρούσα δημοτική αρχή όφειλε το εν λόγω θέμα να το είχε ως ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΔΙΩΞΗ(πρώτη αναγκαιότητα)…για την εν γένει “αναδιαμορφωση “της τόσο εξεχουσας θέσης!!!!!!

2.Η δημοτική αρχή έπρεπε να κάνει το “σωστό ” ΣΩΣΤΑ..δηλαδή να ανατρέξει στην αρχιτεκτονική μελέτη την στατική μελέτη ακολούθως να προβεί σε αντισεισμικους ελέγχους της φερουσας ικανότητας της κατασκευής..ακολούθως να προβεί στην ανάλυση των υπαρχουσων προβλημάτων..(αρνητικά-θετικά)..να λάβει υπόψη προτάσεις ήδη κατατεθημενες (2/12/2019)…να λάβει επί πλέον απόψεις όσον αφορά τους εμπλεκομενους..να προβεί στην ανάλυση κόστους-όφελος.. και τέλος να προβεί στην σύνταξη της επιχειρισιακης σκοπιμότητας…να μας πει τους τρόπους χρηματοδότησης..

ΚΑΙ ΒΑΣΕΙ ΑΥΤΩΝ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ..ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ!!!!

Αντί αυτών βλέπουμε τον υπεύθυνο αντιδήμαρχο:

Α.Να μας πληροφορεί δίκην..έκθεσης ιδεών…για αοριστες προτάσεις..και να μας παροτρύνει και για άλλες!!!!

επίσης να μας λέει “ότι οποια άποψη. και να έχουμε….ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΕΙ κρυφή!!!!!

Β.ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ…με τους ελέγχοντας…

Π.Ιγγλεσης

Στέλεχος της δημοτικής παράταξης “Δήμος Αργοστολίου Παρόν και Μέλλον” με επικεφαλής το Νίκο Ανουσάκη

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.