Πολιτισμός

Αλέκος Καλαφάτης: Συγχαρητήρια στους συντελεστές της παράστασης “Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας”

112views

Όνειρο Χειμερινής Νύχτας!

 

Ο Πάνος Βαρδάκος και οι καλλιτεχνικές του δημιουργίες είναι γνωστές. Κλείνει πια 40 συναπτά χρόνια παρουσίας. Η αδιάλειπτη δημιουργία του είναι συνεπής και πολυσχιδής.

Είμαι ανυπόκριτος θαυμαστής του.

Την Παρασκευή 8 Μαρτίου παρακολούθησα την παράσταση «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας». Δεν είμαι κριτικός θεάτρου, δεν υποκρύπτω τέτοιες ικανότητες και κυρίως δεν προσβλέπω σε παρόμοιους ρόλους. Ως πολίτης, όμως, μιας μικρής πόλης  εν μέσω μιας πνευματικής Νύχτας (με ελάχιστες αναλαμπές), αισθάνομαι τη σφοδρή επιθυμία να εκφράσω τα δημόσια συγχαρητήριά μου προς τους συντελεστές αυτής της σπουδαίας θεατρικής εργασίας.

Έχω πλήρη επίγνωση των ανυπέρβλητων πολλαπλών δυσκολιών και της υψηλής θέλησης που χρειάζεται για την υπέρβασή τους. Παλιοί και νέοι, μικροί και μεγάλοι, εμπνευσμένοι, συντονισμένοι και εκπαιδευμένοι, με μοναδική μαεστρία, όλοι τους εθελουσίως και απολύτως ερασιτεχνικά, απέδωσαν μια άρτια επαγγελματική παράσταση (και όχι μόνο για τα τοπικά δεδομένα).

Ο Πάνος έχει τη μοναδική ικανότητα, διατηρώντας το γνώριμο, προσωπικό του «στυλ» να ανανεώνεται και να εκπλήσσει.

Η παράσταση ήταν ένα πραγματικό Όνειρο μιας Χειμερινής Νύχτας!

 

Αλέκος Καλαφάτης

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.