Κοινωνία

Αθρόα συμμετοχή εθελοντών στην αιμοδοσία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων

110views

Αθρόα συμμετοχή εθελοντών στην αιμοδοσία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων σε συνεργασία με το σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών «Ηλίας Πολίτης».

Ο Αντιπεριφεριάρχης Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού κ. Θεόδωρος Κοντζιάλης  σε δηλώσεις του, ευχαρίστησε του πολίτες και τους υπαλλήλους της Περιφέρειας που συμμετείχαν και δήλωσε ότι η αιμοδοσία είναι πράξη κοινωνικής αλληλεγγύης, προσφοράς και εθελοντισμού.

Τόνισε επίσης ότι οι ανάγκες για αίμα δεν σταματούν ποτέ και ότι οι προσπάθειες όλων μας πρέπει να στοχεύσουν  στην διασφάλιση των αποθεμάτων, ούτως ώστε  να  μην κινδυνεύσουν συνάνθρωποί μας.

Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσοι βοήθησαν στην αιμοδοσία αυτή και φυσικά το κλιμάκιο αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας που διενήργησαν τις αιμοληψίες.

Τέλος ανέφερε ότι οι 23 φιάλες αίματος που συγκεντρώθηκαν, αποδεικνύουν έμπρακτα την ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας, μιας κοινωνίας που δεν ξεχνά τις πρωτογενείς αξίες του αλτρουισμού και της αλληλεγγύης.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.