Αθλητισμός

Αθλητές του ΚΟΑ συμμετείχαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα U10 & U14 18-23 Απριλίου στην Αθήνα

305views

Οι αθλητές του Κεφαλληνιακού Ομίλου αντισφαίρισης, Αλυσανδράτος Ευάγγελος, Τόλης Γεώργιος και Τόλης Ιωάννης συμμετείχαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που διεξήχθη 18 με 23 Απριλίου.

Συγκεκριμένα στον Μαραθώνα στην κατηγορία Αγόρια U10 αγωνίστηκαν οι Αλυσανδράτος Ευάγγελος και Τόλης Γεώργιος. Ο δεύτερος με 2 νίκες στους προκριματικούς προκρίθηκε στο κυρίως ταμπλό και πραγματοποιώντας ακόμη μια νίκη έφτασε στους 32 τελικούς αθλητές.

Στο Πόρτο Ράφτη στην κατηγορία Αγόρια U14 ο Τόλης Ιωάννης με ένα bye και 2 νίκες στα προκριματικά μπήκε στο κυρίως 64άρι ταμπλό.

Το διοικητικό συμβούλιο, ευχαριστεί τους προπονητές για την προετοιμασία, συγχαίρει όλους τους αθλητές του ομίλου για τη συμμετοχή τους εύχεται καλή δύναμη και πολλές ακόμη επιτυχίες για το υπόλοιπο της αγωνιστικής σεζόν.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η Πρόεδρος

Ο Γραμματέας

Ανδρεόλα Ελένη

Χαράλαμπος Μπόβολος

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.