Ελλάδα-Διεθνή

Αεροδρόμιο Φλόριντας: Εκρυψε το όπλο του σε… κοτόπουλο

169views

Δεν πίστευαν στα μάτια τους  οι υπάλληλοι ασφαλείας στο αεροδρόμιο της Φλόριντας, όταν ανακάλυψαν μέσα στη βαλίτσα επιβάτη ένα πιστόλι κρυμμένο μέσα σε… ένα ωμό κοτόπουλο.

Η Υπηρεσία Ασφάλειας Μεταφορών (TSA) δημοσίευσε φωτογραφίες του όπλου και του κοτόπουλου τη Δευτέρα, στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram. Η ανάρτηση δεν ταυτοποίησε τον ταξιδιώτη που μετέφερε το όπλο ούτε ανέφερε εάν ακολούθησαν συλλήψεις.

Όπως αναφέρει το AP οι κανόνες τους αεροδρομίου επιτρέπουν το φρέσκο κρέας, τα θαλασσινά και άλλα μη υγρά τρόφιμα τόσο στις χειραποσκευές όσο και στις ελεγχόμενες αποσκευές, αρκεί να είναι συσκευασμένα σε πάγο. Τα όπλα επιτρέπεται να μεταφέρονται σε παραδοτέες αποσκευές, αλλά πρέπει πρώτα να δηλώνονται στο γκισέ εισιτηρίων και να είναι τοποθετημένα σε ειδική θήκη μεταφοράς.

 

ΠΗΓΗ https://www.airnews.gr/

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.