Πολιτική

“Αδειάζει” τον αντιδήμαρχο Ελειού-Πρόννων Κουρκουμέλη ο Νίκος Παπαδάτος σε σχέση με τα ψέματα του πρώτου για τον Κατελειό

427views

“Αδειάζει” ανοιχτά τον αντιδήμαρχο Ελειού-Πρόννων Νίκο Κουρκουμέλη το στέλεχος της παράταξης Δήμος Αργοστολίου Παρόν και Μέλλον  (Επικεφαλής  Νίκος Ανούσακης): Νίκος Παπαδάτος αφού με σημερινή του ανάρτηση ξεκαθαρίζει ότι οι ισχυρισμοί του αντιδημάρχου του Μιχαλάτου ότι τάχα οι κάτοικοι του Κατελειού που κατηγορούσαν δημόσια την παρούσα δημοτική αρχή για την εγκατάλειψη της περιοχής τους ήταν …”υποψήφιοι της αντιπολίτευσης”!

Ο Νίκος Παπαδάτος καθιστά σαφές ότι ο αντιδήμαρχος Ελειού-Πρόννων Νίκος Κουρκουμέλης λέει ψέματα και ότι με αυτό τον τρόπο προσπαθεί να καλύψει τη γύμνια και την ανικανότητας της δημοτικής αρχής Μιχαλάτου στην περιοχή του Κατελειού.

Ας διαβάσουμε όμως αναλυτικά την ανάρτηση του Νίκου Παπαδάτου.

Tί άλλη ανακρίβεια και συκοφαντία θα ακούσουν τα αυτιά μας από τον αντιδήμαρχο της Δημοτικής Αρχής Μιχαλάτου κ. Κουρκουμέλη !!!! Άκου ήταν λέει υποψήφιοι της αντιπολίτευσης ( “Ισχυρής Κεφαλλονιάς”) οι καταγγέλλοντες τα χάλια του Κατελειού, Επίμαχος Παπαδάτος, Γιάννης Κωνσταντάτος και Τζέρρυς Παντελειός !!!

Σε ποιό Ουράνιο και Τόξο το είδατε κ. Αντιδήμαρχε ;  Δώστε μας στοιχεία πού ήταν υποψήφιοι οι καταγγέλλοντες ? Αλλιώς ζητήστε αμέσως συγγνώμη για τα κατάπτυστα ψέματά σας !

Οι Κωνσταντάτος και Παντελειός δεν ήταν πουθενά υποψήφιοι, ενώ ο Επίμαχος ήταν ανεξάρτητος υποψήφιος πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μαρκοπούλου σε κοινό ψηφοδέλτιο με όλους τους άλλους συνυποψηφίους του !!! Αυτά αρχικά προς αποκατάσταση της αλήθειας και θα προβούμε προσεχώς σε περαιτέρω σχολιασμό !

https://www.kefaloniapress.gr/topika/arthro/article/464514/kateleios-telika-tha-katalixei-to-quot-apopaidi-quot/?fbclid=IwAR3kBE8GK3QVYhepEuXmLd-cVgs_wjDTHBR4UmV5RV42xKyRUV_7ILfjY-E

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.