Πολιτική

Αγχωμένος πολύ ο Θεόφιλος για τις ερχόμενες δημοτικές- “Τα δίνει όλα από πανηγύρι σε πανηγύρι”…

471views

Τα πράγματα για το νυν Δήμαρχο Αργοστολίου Θεόφιλο Μιχαλάτο δεν εξελίχθησαν όπως νόμιζε. Όταν εξελέγη το 2019 θεωρούσε πως πως οι πολιτικοί του αντίπαλοι θα “εξαφανιστούν” ή θα τους απορροφήσει όπως έκανε στον πρώην Δήμο Λειβαθούς.

Μόνο που ο ολιγάρχης Δήμαρχος λησμόνησε πως στο Αργοστόλι κατοικοεδρεύουν πολιτικά πρόσωπα με οντότητα και διαδρομή κι ότι στο μητροπολιτικό Δήμο Αργοπστολίου είναι αδύνατον να μην υπάρξει σοβαρό πολιτικό “παιχνίδι” κι αναμέτρηση.

Βλέποντας λοιπόν την νέα παράταξη του Νίκου Ανουσάκη “Δήμος Αργοστολίου : Παρόν και Μέλλον” να ανέρχεται συνεχώς και να έχει εισέλθει δυναμικά στην πολιτική μάχη αλλά και άλλες κινήσεις ο Θεόφιλος αντιλαμβάνεται πως η σύγκρουση θα είναι ισχυρή οπότε κάνοντας την ανάγκη φιλοτιμία σέρνεται “‘όπου γάμος και χαρά ” σε μια απέλπιδα προσπάθεια να δείξει πως είναι μέσα στην τοπική κοινωνία.

Δεν υπάρχει λοιπόν πανηγύρι κι εκδήλωση παντός είδους που να μην έχει δώσει το παρόν αυτό το καλοκαίρι ο “μαϊντανός” Δήμαρχος που έφθασε μέχρι να “ροκάρει” στην ανάλογη συναυλία στον “Θαλασσόμυλο” στο Αργοστόλί ενώ όλοι ξέρουν πως δεν είναι το “στυλ” του (προτιμά γουρουνόπουλο σε στενή παρέα και καλό κρασί” .

Το πιο ωραίο όμως ήταν η φωτογραφία που δημοσιεύουμε με την κουλούρα στο λαιμό του για να το παίξει “δίπλα στο λαό”!!Πολύ αγχωμένος ο ολιγάρχης Δήμαρχος…

Η φωτογραφία είναι από το Kefaloniapress

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.