Πολιτική

“Έξω φρενών” με τον Θεόφιλο ο Τσιλιμιδός :”Δεν κάνει για Δήμαρχος. Βγαίνει στα ραδιόφωνα του και πετάει βατράχια” εκμυστηρεύεται στην πολιτική του παρέα ο πρώην Δήμαρχος Αργοστολίου και νυν αντιδήμαρχος του Μιχαλάτου!

1.1kviews

“Έξω φρενών ” με τον Θεόφιλο είναι ο νυν αντιδήμαρχος του και πρώην Δήμαρχος Αργοστολίου Γιώργος Τσιλιμιδός. Σε όσους ασχολούνται με τα τοπικά δρώμενα είναι κοινό μυστικό ότι ανέκαθεν ο “ευγενής” Γεώργιος σνόμπαρε τον “μπρουτάλ” Μιχαλάτο ενώ παράλληλα έθετε κι άλλα θέματα αφού πριν κάποια χρόνια δήλωνε πως ” η πολιτική ηθική του δεν του επέτρεπ19να συνεργασθεί με το Θεόφιλο”!!!

Πλην όμως τι γεγονός ότι έμεινε “στην απ’ έξω ” για πολλά χρόνια τον έκανε να “βάλει νερό στο κρασί του ” και το 2019 κάνοντας την ανάγκη φιλοτιμία κατέβηκε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Μιχαλάτου.

Ο Θεόφιλος βέβαια από την πλευρά του δεν ξέχασε ποτέ όσα του έσουρνε παλαιότερα ο Τσιλιμιδός οπότε δεν τον εμπιστεύεται και γενικά ούτως η άλλως δεν τον θεωρεί ικανό οπότε τον όρισε ουσιαστικά αντιδήμαρχο άνευ χαρτοφυλακίου καθώς οι αρμοδιότητες Τσιλιμιδού είναι διακοσμητικές… Αυτό φυσικά το “στραπατσάρισμα” ο Τσιλιμιδός το φέρει βαρέως και πάντοτε κάτι ιδίαν και στο στέκι του “έθαβε” τον Θεόφιλο πως “δεν το έχει” για Δήμαρχος ,”δεν ξέρει την κοινωνία του Αργοστολίου ” κι άλλα ανάλογα…

Μετά όμως από τις τελευταίες ραδιοφωνικές εμφανίσεις του Δημάρχου Αργοστολίου που είναι κατά κοινή ομολογία απογοητευτικές ο Τσιλιμιδός έχει πλέον ξεσπαθώσει και καταφέρεται με ξεκάθαρο πια τρόπο εναντίον του Θεόφιλου :”Ας τον μαζέψει κάποιος .Βγαίνει στους ραδιοφωνικούς υπαλλήλους του και πετάει βατράχια” λέει ο Τσιλιμιδός ανοιχτά πια…

Και συνεχίζει ο αγανακτισμένος Γεώργιος : “Μια και λέει πως του ματιάζουν τα έργα ,μια πως ο Ανουσάκης είναι ο επόμενος Δήμαρχος, θα μας κάψει όλους στο τέλος”…Βλέπει το μέλλον ο Γεώργιος κι αρχίζει και αγχώνεται..

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.