Υγεία

Έκτακτη γενική συνέλευση του Ιατρικού Συλλόγου την Τετάρτη 6 Ιουλίου για τα προβλήματα στη στελέχωση του νοσοκομείου

242views

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

Ν.Π.Δ.Δ.

 

 ΠΡΟΣ: ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΙΣΚ

ΘΕΜΑ : «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΙΣΚ».

 

            Λόγω των συνεχιζόμενων και επιδεινούμενων προβλημάτων στη στελέχωση και λειτουργία του Γ.Ν.Ν.Κεφαλονιάς και κατόπιν συνεχών και έντονων παραπόνων και αντιδράσεων από τους πολίτες του νησιού μας το Δ.Σ. του ΙΣΚ συγκαλεί έκτακτη γενική συνέλευση των μελών του την Τετάρτη 06 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022 και ώρα 20:00 στην αίθουσα του ΔΙΕΚ Γ.Ν. Κεφαλληνίας.

            Στη Γ.Σ. θα προσκληθούν ο κ. Π. Καππάτος και ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Δ. Μαρτίνης. Καλούμε όλα τα μέλη του ΙΣΚ (ιδιώτες και νοσοκομειακούς ιατρούς) να παρευρεθούν στη συνέλευση διότι η κατάσταση σε όλες τις βαθμίδες της δημόσιας υγείας όπως και οι αλλαγές που προβλέπονται στον ιδιωτικό τομέα βρίσκονται σε κρίσιμο οριακό σημείο και απαιτούνται άμεσα αντανακλαστικά και παρεμβάσεις.

           

 

            Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου του ΙΣΚ 

                                                                               

    Η  Πρόεδρος                               Ο Γεν. Γραμματέας

  

 ΖΑΦΕΙΡΑΤΟΥ ΣΟΦΙΑ       ΑΥΓΟΥΣΤΑΤΟΣ ΦΩΤΙΟΣ                             

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.