Πολιτική

“Έκανε ρόμπα” τον ολιγάρχη Μιχαλάτο δημόσια ο Αλέκος Καλαφάτης -Γελοιοποίησε την νυν δημοτική αρχή πως “δεν έχει όραμα” κι ο Θεόφιλος από κάτω τον άκουγε και …”χειροκροτούσε”!!!

403views

Ε λοιπόν όταν γράφουμε πως ο ολιγαρχης Μιχαλάτος δεν “το έχει ” με τα πολιτικά κι ότι είναι άλλο τα επιχειρηματικά κι άλλο η πολιτική μας λέτε εμπαθείς,να όμως που έρχεται η πραγματικότητα και μας δικαιώνει…

Ο ολιγάρχης Δήμαρχος Θ. Μιχαλάτος που τον ξεφτίλισε δημόσια ο Αλέκος Καλαφάτης πως “δεν έχει όραμα” κι όμως όχι μόνο έκατσε και τον χειροκροτούσε αλλά στο τέλος έτρεξε να αγοράσει το βιβλίο του!!!

 

Στην πρόσφατη παρουσίαση του βιβλίου του πρώην Δημάρχου Αλεκου Καλαφάτη ο συγγραφέας στην ομιλία του έδωσε μια εικόνα πως “ο ίδιος ήταν ο μόνος άξιος Δήμαρχος στην περιοχή μας και μετά απ’ αυτόν το χάος”!!!

Κι εντάξει μέχρι εκεί όλα καλά ,το παθαίνουν αυτό πολλοί “αποστρατοι” ,η μεγάλη πλάκα όμως ήταν ότι εν συνεχεία δημόσια και ρητά δήλωσε πως “η παρούσα δημοτική αρχή δεν έχει όραμα ” ενώ στο κοινό βρισκόταν ο ίδιος ο ολιγαρχης Δήμαρχος Μιχαλάτος αλλά κι ο υποτακτικός και των δύο εν ενεργεία αντιδήμαρχος Γιώργος Τσιλιμιδος ..

Αντί λοιπόν ο κύριος Θεόφιλος σεβόμενος τον εαυτό ,την αξιοπρέπεια του και το αξίωμα του να σηκωθεί να φύγει αμέσως ,όχι μόνο έκατσε αλλά στο τέλος έτρεξε να πάει να αγοράσει το βιβλίο και να του το υπογράψει ο ίδιος συγγραφέας που τον είχε κάνει “ρόμπα ” πριν λίγο δημόσια…Τα ίδια φυσικά κι ο Τσιλιμιδος αλλά καλά γι αυτόν ήταν αναμενόμενο…

Λίγη αξιοπρέπεια και λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει παιδιά…

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.