Πολιτική

Άγριο “τρολάρισμα” της Κούλας Ζαμπέλη στο Νικόλα Βαλλιανάτο του Μιχαλάτου-Τον καλεί να προσχωρήσει στο συνδυασμό του Νίκου Ανουσάκη όσο προλαβαίνει

469views

Από ότι φαίνεται στην παράταξη με επικεφαλής το Νίκο Ανουσάκη “Δήμος Αργοστολίου: Παρόν και Μέλλον” έχουν μπει σε κλίμα νίκης και επικρατεί μεγάλη αισιοδοξία εξ ου και ότι βρίσκουν χρόνο ακόμα και να “τρολάρουν” πολιτικούς τους αντιπάλους.

Για παράδειγμα με αναρτησή της η Κούλα η Ζαμπέλη “σκάει πλάκα” με τον Νικόλα Βαλλιανάτο του Μιχαλάτου αφού “τον καλεί να προσχωρήσει στη παράταξη της νίκης του Νίκου Ανουσάκη όσο ακόμα προλαβαινει” βέβαια οι άνθρωποι του Μιχαλάτου δεν φημίζονται για το χιούμορ τους οπότε δεν ξέρουμε κατά πόσο ο Νικόλας Βαλλιανάτος εκτίμησε τον “χαβαλέ” εις βάρος του.

Ας δούμε όμως την ανάρτηση της Κούλας Ζαμπέλη:

Ο μόνος που λείπει είναι ο Nikolas-Andronikos Vallianatos !!! Νικόλα έλα στο συνδυασμό της νίκης τώρα που προλαβαίνεις!!😁
— με τους Φιλοσοφος Πλατειας και Panagis Kokkolis στην τοποθεσία Εστιατόριο Τζιβράς 1933.

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.