Πολιτική

“Άγριο κράξιμο” Αντώνη Κατσιγιάννη για τον “Γάιδαρο-Ζαπάντη”: “Κώστα δίδαξέ μας πως γίνονται τα δάση αγρός”

222views

Πολύ “ξύνετε στην γλίτσα του τσοπάνη” ο γνωστός και μη εξαιρετέος δικηγόρος εν αποστρατεία και ξενοδόχος στην περίφημη “λεωφόρο των Δημάρχων” στη Σκάλα Κώστας Ζαπάντης γνωστός και ως “Γάιδαρος” λόγω του ψευδωνύμου που χρησιμοποιεί στο ψυχαγωγικό blog του.

Ως γνωστόν ο Κώστας Ζαπάντης μπορεί να είναι μεν ταλέντο στα οικονομικά θέματα, στις επενδύσεις, στον χτίζει ξενοδοχεία σε λόφους με θέα τη θάλασσα του Ιονίου, στο αξιοποιεί τους νόμους περιουσίας, στο να ενθυλακώνει επιδόματα και αποζημιώσεις για συμφορές-καταστροφές και ού το κάθε εξής, από την άλλη όμως στο πολιτικό πεδίο είναι μία σκέτη αποτυχία αφού όλοι θυμούνται τις τρανταχτές αποτυχίες του (αποτυχία να εκλεγεί πρόεδρος στη Σκάλα, αποτυχία να εκλεγεί Δήμαρχος Ελειού-Πρόννων, αποτυχία να εκλεγεί βουλευτή στις αρχές της δεκαετίας του ’90 και γενικά όπου βλέπει κάλπη “τρώει μαύρο”).

Επομένως, αν υπάρχει κάποιος που τον αγαπά, ας τον συμβουλέψει να μην “ξύνετε” πάνω σε πρόσωπα που δεν το έχουν σε τίποτα να “κρεμάσουν στα μανταλάκια” για τα πεπραγμένα του. Για παράδειγμα το στέλεχος της παράταξης Δήμος Αργοστολίου: Παρόν και μέλλον” με επικεφαλής το Νίκο Ανουσάκη, Αντώνης Κατσιγιάννης δεν δίστασε σήμερα να αφήσει σκληρά υπονοούμε για την εν γένει δράση του Κώστα Ζαπάντη και να τον “κράξει” δημόσια δημοσιεύοντας ανάρτηση στο fb του όπου ανάμεσα σε άλλα τονίζει: “Κώστα δίδαξέ μας πως γίνονται τα δάση αγρός”. Και φυσικά όσοι το διάβασαν ιδίως από την περιοχή Ελειού-Πρόννων και γέλασαν και δάκρυσαν ενθυμούμενοι το πρόσφατο παρελθόν.

Ας διαβάσουμε όμως τι ακριβώς αναφέρει ο Αντώνης Κατσιγιάννης:

Κώστα Ζαπάντη, ευχαρίστως ξεκινάω και από το προνήπιο.
Αναρτώ και τη δημοσίευση σου για εμένα.
Μπορείς να συνεχίσεις σε αυτό το στυλ, δεν με προβληματίζει. Οφείλω όμως να εκφράσω την πικρία μου γιατί πίστευα ότι με την πολυετή εμπειρία σου, θα δίδασκες εμάς τους νεότερους τα μυστικά του πως για παράδειγμα ένα δάσος γίνεται αγρός. Είμαι φιλομαθής, σε διαβεβαιώ.
Καλά κούλουμα από καρδιάς.
Υ.Γ. Λογικά, θα μας περιμένεις εσύ την Τρίτη στο γραφείο του βουλευτή;
Αντώνης Κατσιγιάννης
Τοπογράφος
Στέλεχος της παράταξης Δήμος Αργοστολίου: Παρόν και μέλλον”
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.