Πολιτική

¨Καίει” την Ν.Δ. ο Καππάτος στα νησιά μας- “Την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια”η Βικτωρία Αλεξανδράτου από το τοπικό ψηφοδέλτιο

315views

Σε μεγάλο πολιτικό “βαρίδι” για το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. αποδεικνύεται ο νυν βουλευτής Παναγής Καππάτος καθώς σιγά σιγά όλοι αντιλαμβάνονται το μέγεθος του μετώπου που έχει στηθεί εναντίον του κι ότι η στήριξή του από “σύστημα Μιχαλάτου” δεν επαρκεί για να πάρει την έδρα η Ν.Δ.

Αυτό συνειδητοποίησε κι η Βικτωρία Αλεξανδράτου οπότε δεν θέλησε να “καεί” μετέχοντας σε ένα ψηφοδέλτιο της ήττας εξού κι η σημερινή ανακοίνωσή της με την οποία ακυρώνει την υποψηφιότητα με τον συνδυασμό της Ν.Δ. .

Τοξικός έχει γίνει ο Παναγάκης και πλέον τον εγκαταλείπουν κι οι πιο δύσπιστοι. Γι αυτόν υπάρχει όμως πάντα η “πολιτική αγκάλη” του Θεόφιλου για παρηγοριά…Θα του φτάσει;

Παρακάτω σας παραθέτουμ την ανακοίνωση της κας Βικτώριας Αλεξανδράτου


5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023

 

Πιστή στις αρχές και τις αξίες μου και κυρίως με σεβασμό και αφοσίωση, πάντα πιστή στους ψηφοφόρους – συμπολίτες μου, που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους στις προηγούμενες εκλογές του 2019 και συνεχίζουν με ειλικρίνεια και εντιμότητα να ευρίσκονται και σήμερα δίπλα μου, ενημερώνω ότι δεν θα συμμετάσχω στις επερχόμενες εκλογές της 21ης Μαΐου 2023, λόγω ιδιαιτέρων συνθηκών.

Στηρίζω Κυριάκο, πιστεύω ακράδαντα στην ευρωπαϊκή προοπτική και τον εκσυγχρονισμό της χώρας μας και θα διαθέσω όλες μου τις δυνάμεις για την ολοκλήρωση του κυβερνητικού έργου και την επανεκλογή της Νέας Δημοκρατίας.

Ως Κεφαλλονίτισσα, δηλώνω παρούσα στο σήμερα και το αύριο του τόπου μου.

Με εκτίμηση,

Βικτώρια

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.